Mijn naam is Paula van Netten, ik ben getrouwd ik heb vier kinderen en sinds 2016 ben ik gewichtsconsulente en kom ik bij mensen thuis in Haarlem en omgeving, om hen te helpen.

Zelf heb ik al ontzettend veel aan verschillende diëten gedaan. Echter ben ik erachter gekomen dat ik mij het best voel als ik normaal eet. Met normaal  bedoel ik dat ik alles eet, maar met mate. Het is veel makkelijker om een gezond eetpatroon vol te houden en niet meer in je oude eetpatroon vervalt: er zijn geen verboden voedingsmiddelen. Alles mag, ik maak alleen bewust keuzes.

Ik sta dan ook volledig achter de Ik mag alles-eten methode.

Ik ben gespecialiseerd in Kind en voeding, Emotie- eten en ben nu bezig met de studie Voeding kind en gezin.

Als gewichtsconsulent haal ik veel energie uit het coachen en begeleiden van kinderen en (jong) volwassenen naar een verantwoorde en gezonde levensstijl.

ADHD en autisme

Zelf heb ik twee kinderen met ADHD en een met lichte vorm van autisme. Ik weet dus uit ervaring hoe het is om met deze bijzondere kinderen te werken. Bij jonge kinderen werk ik met een beloningssysteem, in de vorm van een grabbelton. Ook met vragen als: “Wat kan ik doen als mijn kind kieskeurig is, of teveel of juist te weinig eet?" kunt u bij mij terecht.

Maatwerk bij u thuis

De consulten vinden plaats bij de cliënt thuis. Mijn werkgebied is Haarlem en directe omgeving. Buiten de consulten om houd ik contact via Whatsapp en de mail.

Ik werk met vaste tarieven, maar in bijzondere situaties kan hierop een uitzondering worden gemaakt.

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.